modena


Modenabloggen

20/12/2017

Julestemning hos våre kunder

Mange av våre kunder er veldig flinke til å skape flotte stemninger i sine instagram bilder – og spesielt nå i julen er det mye flott å se. Derfor ønsker vi å spre litt glede og inspirasjon med en samling av de aller fineste bildene fra våre kunder!

Bilde: casa_ee

Bilde: marenbaxter

Bilde: annis_home

Bilde: mielille

Bilde: thorsbu

Bilde: casa_chicks

Bilde: hanneromhavaas

Bilde: svenngaarden

Bilde: casa_ee

Bilde: thorsbu

Bilde: casa_chicks

Vi ønsker dere med dette en riktig god jul og et godt nytt år!

For mer inspirasjon, følg oss på instagram

12/12/2017

Vår ambassadør på Instagram; Hanne Rom Havaas

Vår ambassadør på Instagram, Hanne Rom Havaas, har nesten 185 000 som følger hennes liv og hjem. Hun deler masse flott inspirasjon, både fra sitt eget 450 kvm flotte funkishus i Lyngdal, samt andre flinke instagrammere innen interiør-verden. Vi er veldig stolt av å ha henne med på laget vårt!

Hanne jobber som politi til daglig, så instagram-kontoen bruker hun kveldene til å oppdatere, svare på meldinger og legge igjen spor hos andre. I Instagram-kretsen er hun kjent for sine stemningsfulle bilder og sine oppløftende ord.

Huset til Hanne er nøye planlagt, både når det gjelder planløsning og innredning. For henne var det viktig med et funksjonelt hus. Det arkitekttegnede huset har et moderne utseende med både takhøyde og store vinduer, slik et skikkelig funkishus skal ha. Alle flisene er selvsagt fra oss 😃

Hanne er ikke i tvil om at hun har fått drømmehjemmet sitt!

Følg oss på Instagram på @modenafliser og se mer av hjemmet til Hanne Rom Havaas på @hanneromhavaas.

26/10/2017

Trendbad

Bonytt har i samarbeid med Modena Fliser designet 3 trendbad

JT_BN_3bad_11_blogg

«Badet er et praktisk og funksjonelt rom, likevel er dette også det første rommet en møter om morgenen og det siste en ser før en går til sengs. Vi ønsker at baderommene skal handle om atmosfære og velvære, og ikke bare være et teknisk og praktisk rom. Vi tilbringer mer tid på baderommet enn før og ønsker ofte sitteplass, enten til å lakke neglene eller som et sted å slenge fra seg morgenkåpen.

Man trenger ikke bare velge en flis. I noen av disse baderommene vi satte opp hos Modena Fliser har vi fem forskjellige fliser. Overflatene bidrar også til å møblere rommet. Kombiner gjerne flis med malte flater, det er gøy! I tillegg er det enkelt å endre utrykk ved å bare male over dersom man er redd for å bli lei fargen.

Det er kostbart å bygge og renovere et baderom, så hvorfor ikke ivareta det visuelle og selve atmosfæren i tillegg til alt det praktiske. Velg flisene med omhu. Ikke bare fordi de er praktiske og skjuler støv, men fordi de gjør noe med atmosfæren.» anbefaler Aina og Tahani.

Badene er satt opp i sin helhet i det nye inspirasjonssenter i avdelingen Modena Alnabru. Mindre utstillinger er å finne i avdelingene Sørlandsparken, Flisgiganten, Ålesund, Forus, Bryne, Egersund, Bergen-Åsane og Trondheim. Ta en tur innom, og få med deg trendbadbrosjyren!

Bonytt er Norges største interiørmagasin og presenterer et stilsikkert mangfold av bolig- og interiørstoff. Magasinet viser nyheter og trender og gir praktiske tips, råd og ideer innen bolig og interiørstoff. Det redaksjonelle innholdet er forankret i norsk virkelighet, men med et sideblikk på det nyeste innenfor internasjonale trender og design.

Designerene

Aina-og-Tahani1294_bloggInteriørdesignerene Tahani Aiesh og Aina Sollie Steen fikk oppgaven og sette sammen de tre ulike badene. Resultatet av at disse to fikk boltre seg fritt i Modenas produktsortiment ser dere nå i siste utgave av Bonytt.

Les hele artikkelen her: Bonytt_trendbad

8/9/2017

Velg riktig flis til ditt bruksområde

Planlegging

Oppussing av hjemmet ditt er en spennende og krevende prosess. Det er mange valg som skal tas i forhold til budsjett, tekniske løsninger, brukervennlighet, farger og design. Når valg av fliser til ditt rom står for tur, er det fort gjort å gå seg vill i et stort utvalg. Kanskje du vet akkurat hvordan drømmebadet ditt skal se ut, og trenger hjelp til å finne riktig format og farge. Eller kanskje du er usikker og trenger inspirasjon og forslag fra oss. Uansett så hjelper vi deg å sette sammen en løsning du blir fornøyd med, med farger og overflater som passer nettopp for deg. Men hvordan skal du være sikker på at du har blitt anbefalt et produkt som ikke bare har riktig farge og overflate, men også har god nok kvalitet til valgt bruksområde?

ELEGANCE_STILL_LIFE

Fliser produsert i Europa testes og merkes i henhold til europeiske kvalitetsstandarder. Hos Modena Fliser har vi valgt å merke våre fliser basert på disse kvalitetsstandardene. Dette er gjort for at du skal kunne trygt og enkelt velge riktig flis til ditt prosjekt.

nyttbad-10

Sklisikkerhet, slitasjemotstand, ripefasthet, vannoppsug og frostsikkerhet er viktige kvaliteter for både bruksopplevelse og levetid på flisene. Fargevariasjon og om flisen er rettskåret sier noe om opplevd estetisk sluttresultat. Utvalgte produkter er også Eco-merket. Da kan du være sikker på at dine fliser i tillegg til å holde riktig kvalitet, også er produsert på en miljøvennlig måte.

Kvalitetsmerker

Så husk å alltid sjekke kvalitetsmerking på flisene før du handler. Be gjerne om hjelp fra våre kundeveiledere. Lykke til med ditt neste prosjekt!

Les mer på modena.no/produktliste/kvalitetsmerkene/

1/6/2017

Dette er trendy på badet nå!

Går du rundt med tanker om å pusse opp badet? 

1_nordicwood_03

− På samme måte som kjøkkenet har endret seg fra å være et praktisk rom til et integrert oppholdsrom sammen med stuen, vil baderommene bli større og ta mer plass. Vi tilbringer mer tid på badet og ønsker sitteplass, enten til å slenge fra oss morgenkåpen eller som et sted for å lese en god bok mens barna bader, sier Rikke Skytte, trendredaktør i Pej gruppen scandinavian trend institute.

ABK – Interno 9 fliser    Equipe – Carrara fliser

Nordmenn ligger på europatoppen over land som bruker mest penger på oppussing. Til sammen pusser vi opp for over 70 milliarder kroner i løpet av et år. Vi reiser mer og henter med oss inspirasjon fra hoteller og andre kulturer og land. Dette påvirker våre baderom.

Venis – Newport fliser    Marazzi – Clays fliser

Abito, som er Fædrelandsvennens boligunivers, har tatt en prat med vår egen innkjøpsleder, Tommy Ivesdal.

Les hele artikkelen her: Trendy på badet

Ønsker du å lage ditt eget unike drømmebad? Ta kontakt med din nærmeste Modena Fliser butikk, så hjelper vi deg gjennom hele prosessen!

28/3/2017

Nyheter 2017

Det nye året er alt godt i gang og vi gleder oss til å få på plass alle nyhetene. I år er det veldig mye spennende som skjer, både i butikkene våre og på prosjekter og samarbeid med ulike aktører, så vi er veldig glad for å ha slikt et stort og flott sortiment å plukke fra. Ta en titt på noen av de mest spennende nye flisene for året:

image00Piemme sin nye innovative serie, Bits & Pieces, har allerede rukket å vinne en designpris!

image09image06Marazzi Chalk er en betong-inspirert veggflis  i 25×75 cm med flere utrolig flotte farger og overflater.

image02Marazzi Bricco gjenskaper pusset/kalket murstein og kommer i 6 nøytrale farger.

image07Carnaby Street er en omfattende ny serie perfekt for det norske markedet, med moderne og tidløse farger, formater og trendy dekorer som gjør den egnet i alle husets rom.

 

image04Marazzi Mystone Ardesia imiterer naturstein og kommer med et utrolig flott og trendy fiskebensmønster.

image05image12Marazzi Powder passer rett inn i dagens trendbilde, med storformat fliser i betong-look og mørkere farger.

image03Revigres Nimbus er inspirert av kalkstein, og har en myk og behagelig overflate. I tillegg har denne serien den unike 3D dekoren Block som gir et spennende innslag i rommet.

image08image11ABK sin Interno 9 serie gjenskaper effekter av forvitret stål og kommer i flere ulike formater, helt opp til 160 x 320 cm!

image01Grohn sin nye Talk serie har en egenartet betonglook med stort spill av nyanser og uttrykk i veldig flotte farger.

image10Cosmos er en helt ny veggflis fra Venis som er inspirert av granitt og skifer, med gråtoner i overflaten som minner om sølvmetaller.

Kom gjerne innom en av våre butikker og se hele utvalget vårt!

 

20/12/2016

@marenbaxter er superfornøyd med den nye peisen sin!

Alltid kjekt å få tilbakemelding fra fornøyde kunder.
Maren Baxter, ved hjelp av våre dyktige montører fra Modena Lyngdal, fant den «perfekte» peisen for leiligheten sin: den fantastiske Nordpeis Praha.

05_praha

Du kan lese hele artikkelen fra Maren med kjekke detaljer om Nordpeis Praha her.

17/11/2016

Trenger du inspirasjon?

Trenger du inspirasjon for den spennende tiden vi går inn i?
Sjekk vår pinterest konto for flott inspirasjon for hjemmet ditt :)


8/11/2016

Vin 30 000 kr med Morgenklubben på Radio Norge!

Vi feirer 30-års jubileum, og i samarbeid med Morgenklubben på Radio Norge kjører vi «Snu på flisa» konkurranse denne uken!

Meld deg på her!

download

27/10/2016

Gratulere Revigrés

Vi vil gratulere vår fliseleverandør Revigrés med sin German Design Award Special 2017. Revigrés er det første portugisiske selskap med spesialitet inne fliser som får prisen!

Modena Fliser er stolt leverandør av Revigrés sine produkter, som er verdenskjent for sin kvalitet og design.

full_image-revigres

Les mer her.