modena

Modena Prosjekt

Modena Fliser er landets største leverandør av fliser og skifer til prosjekt. Et bredt og unikt produktsortiment gir oss stor fordel som totalleverandør. Ingen har et så spennende og omfattende sortiment på flis, skifer og naturstein som Modena Fliser. Våre landsdekkende prosjektavdelinger leverer i samarbeid med proffkunder, arkitekter, entreprenører, utbyggere med flere – alt fra de enkle til de mest omfattende prosjekter. Vi jobber både lokalt i hvert vårt område og på tvers av markedene, alt for at kunden skal få den beste service og oppfølging.

Våre ansatte har lang og bred erfaring i bransjen, og sammen med et nært samarbeid med våre leverandører kan vi tilby de aller beste råd. Flere av våre leverandører har egne avdelinger for beskrivelser, tegning og planlegging. Sammen med disse får vi et stort fortrinn, som kommer deg som kunde til gode. Vi ønsker å være prosjektkundens «beste venn» og gjennom vårt store og tette nettverk følger vi prosjektene helt fra beskrivelse til utførelse.

Spørsmål vedrørende prosjekt, hvem hos oss man skal henvende seg til, eller andre relevante saker kan man rette til våre prosjektavdelinger eller butikker.