modena

Jærhagen

Jærhagen Handlesenter ligger sentralt i sentrum av Jæren, i Klepp kommune.

Jærhagen er et åpent, luftig og annerledes senter, der du finner «rennende vann» inne på senteret, og frukt-tre ute i «små hager» på parkeringsplassen.

Senteret ble åpnet 23. september i 2004. Per i dag er det 37 butikker og bank, og det er et senter i vekst.

Modena Fliser Mur&Bygg leverte slipt Oppdalskifer og slipt Ottaskifer til alle fellesarealene. I første etasje er det hovedsaklig brukt slipt Otta med innslag av slipt Oppdal. I mellometasjen/kafeteria er det lagt gangvei i slipt Oppdal, mens det øvrige er slipt Otta. 2. etasje består i hovedsak av slipt Oppdal med innslag av slipt Otta. Hovedtrappen er belagt med slipt Oppdal. Bitrappen er  belagt med slip Otta hele trinn.

Totalt leverte Modena Fliser Mur&Bygg ca 3500 kvadratmeter slipt Otta og Oppdal, samt to trapper i skifer. Det ble også levert keramisk flis til flere av butikkene i senteret. Dette er en av de største enkeltordrene Modena Fliser har levert. Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør til dette spennende og flotte prosjektet. Hovedentreprenør var Block Berge Bygg. Arkitekt var Link Signatur ved Svein Tellefsen.

Valg av materialer ble gjort gjennom et tett samarbeid mellom entreprenør, arkitekt, byggherre, leietaker og Modena Fliser Mur&Bygg som leverandør.