Covid19

Vi har åpent – avtal hjemlevering

 

Kundesenter har åpent hverdager fra kl. 8-16.
Tlf: 3800 3000 – Epost: post@modena.no

Modena følger situasjonen med hensyn til pandemien COVID19/SARS-Cov-2 (Coronaviruset) tett. Våre butikker og våre lagre holder åpent, men med noen justeringer på åpningstider. Oppdaterte åpningstider finner du på våre butikksider.

Modena ønsker trygge rammer for våre kunder og ansatte. Vi kan hjelpe med utsendelse av vareprøver, tegning av ditt bad, mengdeberegning og pristilbud. Vi tilbyr også svært gunstig hjemlevering for våre kunder. Ønsker du ikke å møte fysisk opp i våre butikker, så er heller ikke dette noe problem. Vi tar oss av leveringen!

Ofte stilte spørsmål

Vi og våre kunder har nå et stort ansvar for å begrense smittespredning. Vi har derfor innført ekstra forholdsregler i våre butikker, som for eksempel ekstra renhold og desinfisering. Vi oppfordrer våre kunder til å ta hensyn og holde anbefalt avstand til våre ansatte.

Import av varer og mottak av pakker fra områder med utbredt spredning (hentet fra FHI`s hjemmeside);

«Per i dag er det ikke noe som tilsier at det er risiko knyttet til kjøp av varer og mottak av pakker fra områder med utbredt spredning. Sannsynligheten for at en smittet person forurenser en vare er lav, og risikoen er lav for å bli smittet av viruset som forårsaker covid-19 fra en pakke som har vært eksponert for ulike temperaturer og andre forhold under transport.»

Når det gjelder vår vareimport fra Europa, er det minimum 2 uker transporttid, med unntak av varer fra Danmark. I tillegg skjer majoriteten av pakking hos våre leverandører automatisk med maskiner/roboter.

Transport- og logistikkbransjen melder at bransjen er inne i en Force Majeure- tilstand (ref. juridisk, av NHO): https://www.nholt.no/artikler/2020/korona-force-majeure/

Modena henviser i denne forbindelse til punkt 5 i våre salgs- og leveringsvilkår;

«Modena har intet ansvar for leveringsforsinkelse som skyldes force majeure. Som force majeure regnes også streik, lock-out og/eller konkurs hos vår leverandører. Videre har ikke Modena ansvar for uforutsette forsinkelser utenfor vår kontroll, herunder forsinkelser i levering fra våre leverandører uansett årsak. Samtidig vil vi minne om at vi stadig har god tilgang til varer på våre lagre i Norge, men at vi selvsagt vil kunne oppleve å bli utsolgt av enkelte varer slik situasjonen nå er. «

 

IMPORT AV VARER FRA EUROPA
Italia:
Italienske produsenter vil fra mandag 4. mai være tilbake fra «lock down». Produksjon starter, og varer som har vært utilgjengelige vil etter hvert produseres og bli tilgjengelige.

England:
Produksjon hos vår engelske leverandør er stengt, men er åpen for vareutlevering.
Bestillinger kan sendes som normalt, men vi gjør oppmerksom på at det vil være forsinkelser i leveranser i en periode.

Fra våre øvrige importland foregår ting som normalt, men med forsinkelse i transport.

TILGJENGELIGHET IMPORTVARER
Det er viktig å presisere at vi har mange varer tilgjengelig både lokalt og ikke minst fra vårt sentrallager, som kan leveres ut på veldig kort tid. Per nå er vi leveringsdyktig på de aller fleste lagerførte fliser fra alle importland inkludert Italia.
Vi er spesielt leveringsdyktig på våre basisvarer – som alle importeres fra andre land enn Italia og Spania.