Gris Du Gent

Helene Marie Herland, butikksjef på Forus.

Med bakgrunn som flislegger har hun de beste forutsetningene for å gi oss kunnskapen som ivaretar både det tekniske, og ikke minst det estetiske. Hun trives best i butikk og studio når hun kan leke med farger og materialer sammen med kundene.

En av vårens store flisnyheter er serien Gris du Gent fra Italia. En rettskåret porcellenato flis med Greenguard sertifisering. Nå er den på plass i butikkene, og det er en stolt Helene vi treffer mellom hyllene på Stangeland. Det rigges til åpning av et nytt studio.

“Denne serien gir en nærhet til naturen, både i farge og overflate. For å understreke det velger jeg å kombinere den med de nye keramiske tre-spilene og andre jordtoner på detaljer for et rolig spa rom. Men den kan enkelt også kombineres med mer kontraster som hvit og blått, da får den en et friskere og renere uttrykk, og natursteinen trer tydeligere frem.”

“Den står fint til møblene vi har fra Foss bad, i både halvmatt og blanke overflater.  Når det gjelder armaturer kan vi kombinere med alle farger i sortimentet fra Grohe.

Fargemessig ligger den og vipper mellom brun og grå, men ved valg av møbler kan du selv velge hvilket vei den skal gå. Fargen blir også styrt av hvor mye dagslys den får.

Gris du Gent er et godt valg hvis du ønsker et tidløst rom, og som lett kan kombineres med andre materialer”

Ta turen innom en av butikkene våre, den verdt å se “live” – smiler Helene