Trendekspert hos Modena Fliser

Vi er så heldige å ha fått Jorunn Tharaldsen​ med på laget!

Satsingen skjer med bakgrunn i at både privatmarkedet og prosjektmarkedet er i endring. Vi ser et marked med stadig skiftende trender, derfor ansatte vi like godt en egen trendekspert!

Både privatmarkedet og prosjektmarkedet er i endring. Nå skal ting skreddersys og tilpasses – enten det gjelder nybygg eller rehabilitering, og arkitekten får stadig en mer sentral rolle. Det bygges knapt en enebolig i dag uten en arkitekt.

«Vi ser spesielt en økende etterspørsel etter særegne materialer og løsninger til spennende prosjekter. Forståelse for god design, farger, materialvalg og skreddersydde løsninger er viktig. Modena Fliser styrker derfor teamet med en trendekspert og et nytt studio» sier administrerende direktør, Tom Christian Egeland.

Modena Studio settes opp i disse dager på Alnabru. Dette studioet retter seg først og fremst mot det beskrivende ledd, og vil bli et inspirasjonssenter hvor aktuelle produkter og løsninger blir presentert, samtidig som det blir tilrettelagt for en god møteplass for fagfolk.

«Vi har sett behovet for å presentere utvalget rettet mot prosjektmarkedet i form av et studio. Vi vil ha fokus på et bredt prøveutvalg av materialer – også utover vårt eget sortiment, for å lettere kunne visualisere det komplette rom eller bygg. Vi ser veldig frem til at studioet står klart for å vise fram siste nytt av alt fra flis, naturstein, terrazzo, skifer, fasade og det komplette baderom! » forteller markedssjef, Pål Gundersen.

«Det er to faktorer som avgjør et roms levetid, et godt materialvalg og selve romløsningen. Ved å nøye tolke tendensene ved forbrukeratferd og livsstilsmønstre har vi et sikrere grunnlag for å velge trender vi tror på. Et eksempel er baderommet som har gått fra å være et teknisk rom til et velværerom, tilpasset livsstil og livsstilsituasjon. Vi bytter bolig oftere nå enn før, noe som avgjør hvor mye du er villig til å investere, eller tør å stole på egne avgjørelser for varige løsninger. Det siste er nok årsaken til at vi jobber mer med arkitekter» sier trendekspert Jorunn Tharaldsen.

Trendekspert Jorunn Tharaldsen, har i flere år vært freelancer for landets største interiørmagasiner, som fotograf, stylist og skribent – med stor interesse for trender innen farger, flis og badrom. Hun har også gitt ut boken – Dusty – tidløse fargevalg.

 

One reply on “Trendekspert hos Modena Fliser

  • Zeinab

    Hei det er en flis jeg likte hos der3 men vet ikke hva den heter den er grå med flere “flekker” på. Hva heter den. Og hva koster den vis jeg kjøper 11 fliser? Og kan jeg ha den foran peis.

Comments are closed.