Velg riktig flis til ditt bruksområde

Oppussing av hjemmet ditt er en spennende og krevende prosess. Det er mange valg som skal tas i forhold til budsjett, tekniske løsninger, brukervennlighet, farger og design. Når valg av fliser til ditt rom står for tur, er det fort gjort å gå seg vill i et stort utvalg. Kanskje du vet akkurat hvordan drømmebadet ditt skal se ut, og trenger hjelp til å finne riktig format og farge. Eller kanskje du er usikker og trenger inspirasjon og forslag fra oss. Uansett så hjelper vi deg å sette sammen en løsning du blir fornøyd med, med farger og overflater som passer nettopp for deg. Men hvordan skal du være sikker på at du har blitt anbefalt et produkt som ikke bare har riktig farge og overflate, men også har god nok kvalitet til valgt bruksområde?

ELEGANCE_STILL_LIFE

Fliser produsert i Europa testes og merkes i henhold til europeiske kvalitetsstandarder. Hos Modena Fliser har vi valgt å merke våre fliser basert på disse kvalitetsstandardene. Dette er gjort for at du skal kunne trygt og enkelt velge riktig flis til ditt prosjekt.

nyttbad-10

Sklisikkerhet, slitasjemotstand, ripefasthet, vannoppsug og frostsikkerhet er viktige kvaliteter for både bruksopplevelse og levetid på flisene. Fargevariasjon og om flisen er rettskåret sier noe om opplevd estetisk sluttresultat. Utvalgte produkter er også Eco-merket. Da kan du være sikker på at dine fliser i tillegg til å holde riktig kvalitet, også er produsert på en miljøvennlig måte.

Kvalitetsmerker

Så husk å alltid sjekke kvalitetsmerking på flisene før du handler. Be gjerne om hjelp fra våre kundeveiledere. Lykke til med ditt neste prosjekt!