Tegn ditt bad

Prøv vårt tegneprogram når du skal planlegge ditt nye bad. Finn flisene til ditt nye bad med vårt enkle og gratis tegneprogram. Slik gjør du det – trinn for trinn.

Her finner du vårt tegneprogram

(Merk at tegneprogrammet er optimalisert for PC og MAC og fungerer dessverre ikke på mobil)

1. Start med å ta mål

Mål opp hele badet, inkludert vegger og takhøyden. I tillegg må også vinduer og dører måles og merkes hvordan de er plassert i rommet.

Det kan også være lurt å ha kontroll på eventuelle skråvegger.

2. Vann og avløp

Mens du er i gang med å måle badet, noter deg også plassering av vannrør og avløp.

Noen ganger må man flytte rør og avløp for å få planløsningen som må til for å komme i mål med drømmebadet. Kontakt fagfolk om du ønsker å flytte rør, både for å se om dette faktisk er mulig, og for å få et pristilbud på en eventuell endring.

3. Valg av fliser

Velg de flisene du ønsker å starte med i tegneprogrammet. Velg fliser for gulv og eventuelle vegger.

4. Tegn badet

Da er du klar for å tegne badet med alle mål av gulv og høyde for tak. Plasser dør og vinduer med riktige mål – ikke glem skråtak eller eventuelle takvinduer.

5. Design badet

Nå kan du leke med plassering av fliser i alle størrelser og kvaliteter for å finne ditt drømmebad. Du kan mikse mellom utallige fliser i mange spennende farger og våtromskvaliteter og kjapt se hvordan resultatet blir i tegneprogrammet.

Naviger tilbake til valg av fliser for å velge andre fliser, eller gå tilbake til tegning av badet for å gjøre endringer på planløsning før du fortsetter å designe baderommet.

6. Eksporter eller send

Sammendrag med plantegninger for hele badet, både gulv, alle vegger,
inkludert 3D-bilde samt liste med produkter, kan sendes som pdf på e-post til deg.

Du kan også velge å sende tegningen til nærmeste Modena butikk og be om å bli kontaktet angående planløsning og videre hjelp til å få gjennomført baderoms-oppussingen. Lykke til!

Ønsker du at vi gjør tegnejobben for deg, helt gratis?
Book en time i en av våre butikker her