Årets flis 2024

Årets flis er valgt ut fra kriteriene trend, bærekraft, design og kvalitet. Det skal være en flis som skiller seg ut fra mengden, og som vi mener vil prege trendbildet fremover.

Vi har lagt vår elsk på varme farger og naturens eget design. I en verden som preges av usikkerhet søker vi varme og trygghet i våre hjem. Enten det gjelder maling eller tekstiler, går alt mot en varm fargepalett dette året.

Årets Flis 2024 er Mystone Travertino Classico

Etter noen år med marmor og kalkstein i trendbildet ser vi nå en dreining mot travertin.

Travertin er en sedimentær kalkstein som blant annet utvinnes i Italia. Mystone Travertino er en keramisk fliseserie som er inspirert av ekte travertin. Denne har varme fargenyanser med rolige og behagelige variasjoner i mønster og tekstur. Serien har tre vakre farger. Silver, Navona og Classico. Av disse har vi valgt ut Classico som Årets Flis.

Serien har flere dekorative mosaikker, og stort utvalg av størrelser; 90×180, 60×60, 60×120 og 30x60cm. Her kan man variere med farger og formater og skape ditt helt personlige rom.

Produksjonsteknologien gir en utrolig detaljrik flis, med store naturlige variasjoner i det grafiske uttrykket. I 60x60cm størrelse er det hele 30 ulike grafiske variasjoner for å skape et mest mulig naturtro resultat, noe som tilsvarer ca 11 m2 uten gjentagelse i mønsteret i flisen.

Miljø
Vi har alle et ansvar for å ivareta miljøet vårt. Her Modena skal være en foregangsbedrift som står i spissen for å ta de riktige valgene. Mystone Travertino Classico har sertifiseringsmerkene EU Ecolabel, Greenguard og Greenguard Gold. Vår leverandør er også medlem av Green Building Council Italia, en forening som promoterer bærekraftige, energieffektive og miljøvennlige byggematerialer som oppfyller kravene til LEED standard og sertifisering.

Moodboard årets flis 2024

Moodboard årets flis 2024

Moodboard årets flis

Moodboard årets flis