Et naturlig og autentisk produkt

Disse hardbrente flisene består av naturlige materialer (hovedsakelig leire) som stammer fra Frankrike og Europa. Korte produksjons- og leveringstider gjør det til et ideelt og allsidig produkt for alle typer prosjekter, enten det er boligprosjekter, kommersielle eller industrielle prosjekter.

Sentralt for denne flisserien er rekkevidden. De kan brukes alene eller sammen med andre formater og gi endeløse kombinasjonsmuligheter. Fra tidløst sjakkbrett- eller viktorianske mønster til enkle stilrene eller komplekse moderne grafisk design. Alt dette gjør at produktene passer godt til alle stiler og prosjekter!

Serien består av hele 31 ulike farger i 12 ulike formater. De har en tørr og matt overflate, og er gjennomfargede som betyr lang levetid uten endring i fargen. De er slitesterke, tåler mye trafikk og kan legges på gulv som vegger – privat som offentlig.

Kan fås i disse formatene

Egenskapene til serien bidrar til enkel vedlikehold og utmerket flekkmotstand. Ved installasjon i soner med belastning av vann (dusj) og fare for fett (kjøkkenvegg) og hardt trafikkerte gulv, anbefaler vi å impregnere med Akemi Antiflekk Nano eller Surfapore M for å lette rengjøringen.

Badet er laget i samarbeid med Foss til deres “Ha det på badet” serie

Badet er laget i samarbeid med Foss til deres “Ha det på badet” serie

❝Det er 5.generasjon Winckelmans som holder liv i produksjonen idag❝

Helt fra oppstarten i 1894 i Nord-Frankrike har produksjonen hatt fokus på å ivareta det tradisjonelle og særegne med disse flisene selv med nyere teknologi. I dag er Winckelmans anerkjent i verden for kvaliteten på flisene og er å finne i prestisjefylte prosjekter som varierer fra haute couture til catering, så vel som til berømte personligheter.