Komplett bad fra Modena

Alt til drømmebadet – finn ditt komplette baderom hos Modena

Drømmer du om et bad som ikke bare er funksjonelt, men også en kilde til daglig velvære? Et sted hvor hver detalj speiler din personlige stil og samtidig tilbyr uovertruffen komfort?

Velkommen til Modena hvor ditt drømmebad blir til virkelighet – alt under ett tak.

Start planleggingen hjemme

Alt starter med en god plan. Ta et øyeblikk hjemme, prøv å visualisere hvordan ditt idéelle bad kan se ut. Hvilke farger føles riktig? Foretrekker du den naturlige skjønnheten i naturstein, eller tiltrekkes du av moderne fliser? Spørsmålene er mange, men det danner et godt grunnlag for resten av prosjektet.

Inspirasjon og veiledning

Med mål og idéer i hånden inviterer vi deg til et av våre showroom. Finn nærmeste Modenabutikk her. La deg inspirere av våre utstilte baderom som viser et bredt spekter av stiler og løsninger. Våre fagfolk står klare til å veilede deg gjennom valg av materialer og design. De deler gjerne av sin ekspertise for å sikre at produktene du velger, møter dine behov og ønsker. Vi lager gjerne et moodboard sammen for å sikre at farger og materialer spiller på lag.

Valg av produkter – alt du trenger for et komplett bad

Fra praktiske dusjløsninger til luksuriøse baderomsmøbler og elegante fliser – hos Modena har vi alt du trenger for å skape ditt komplette drømmebad. Her kan du se fliser i både farger og formater. Ønsker du et eksklusivt bad med keramisk- eller til og med ekte marmor? Kanskje liker du bedre fliser med farger, eller fliser i storformat? Eller ser du på ulike kombinasjoner av dette? Mulighetene er mange.

Når farger og formater på fliser er valgt, gir det et godt grunnlag for å velge baderomsmøbler med skap, servant og armatur. En viktig del av badet er valget av dusj og/eller badekar. Her har vi et stort utvalg dusjvegger og hjørner i ulike profiler og farger som matcher fargene på servant- og dusjbatteri. Vil du heller ha badekar finnes det i mange varianter fra tradisjonelle utgaver til elegante, frittstående badekar.

Toalettet skal heller ikke glemmes. Hos oss finner du moderne vegghengt utgaver i flere varianter. Vi har også elegante speil både med og uten integrert belysning som kan forvandle et ordinært bad til et ekstraordinært velværerom. Uansett hva du velger, vi sørger for at produktene passer sammen og har rett kvalitet til ditt komplette baderomsprosjekt.

Bilde av et komplett bad fra Modena

Detaljene fullfører helheten

Til slutt er det tid for å se på tilbehør, hyller og oppbevaring. De små detaljene som gir den ekstra gode følelsen, og gjør baderommet ditt komplett.

Ta det første steget mot ditt komplette drømmebad

Besøk nærmeste Modenabutikk og la oss hjelpe deg med å gjøre drømmen til virkelighet. Våre butikker er fulle av inspirasjon, og våre fagfolk står klare til å veilede deg gjennom hvert steg på veien.

Gjør ditt bad til en oase av velvære – du fortjener det.