Tid for uterom

Staycation – i år skal vi mer eller mindre alle ha det. De fleste av oss har vært hjemme noen uker nå , og kjenner på at det å skulle fortsette med ferie på samme sted gjør noe med motivasjon til å skape et godt uterom.

Om det er en mindre balkong eller en større hage, her er tips til deg som ønsker en god ramme for en avslappede sone hvor feriefølelsen kan krype under huden på oss.

Start med underlaget, keramiske gulv er vedlikeholdsfrie og tåler vårt barske klima. Er også et tryggere valg om du også ønsker en bålpanne eller utepeis.

Nå har Modena kommet med en helt ny naturtro flisserie. Pro Nordic er inspirert av av norsk og nordisk kvartsitt skifer. Kommer i to formater og tre ulike farger, du kan selv mikse for å skape ditt unike særpreg. Bør oppleves.

Godt nytt er også at keramiske fliser er å anse som ett av de mest bærekraftige bearbeidede byggematerialet idag.

Hvis du ikke har et støpt dekke til å flislegge, så finnes Modena systemgulv.

Et fleksibelt og enkelt utendørssystem for alle underlag. Betong, gress, grus, sand eller treterrasse, uansett monteringen er enkel og rask. Les mer om monteringen i vår brosjyre.

I sentrum for enhver hyggelig kveld på terrassen er ilden, både til matlaging, men også hyggeskapende flammer og varme. Å stå inne på kjøkkenet og lage maten mens gjestene sitter ute og venter er ikke like hyggelig som å være til stede og delta i samtalene og latteren. Morsø Forno – Et design som virkelig skiller seg ut og som er mye mere en enn grill. Uteovnen som er kanskje mest kjent som pizzaovn, men den griller biffen og  røyker fisken også. Når maten er tilberedt, fyrer vi videre for kosens skyld. Lange og deilige sommerkvelder der den flotte ovnen holder deg varm.

Dessuten er uteovnen vedlikeholdsvennlig.

Liten balkong eller lounge, velg vedlikeholdsfritt for det mer værutsatte.

Hva med å designe ditt eget flisbord? Størrelsen gjør bordet kompatibel med et stort utvalg fliser i ulike stilarter, som marmor, betong, skifer og terrasso.

Understell i mørk grafite metall.

Størrelse 606x606x500 mm  og Mål: 603x1197x750mm