Trendbad – Interiørarkitekter i fri dressur

Interiørarkitekter i fri dressur
laget hvert sitt drømmebad

To interiørarkitekter og en arkitektstudent fikk utfordringen; form ditt perfekte bad. Resultatet kan du se i Modenas Showroom i Oslo.

– Vi er kjempefornøyde med resultatet. Vi har fått tre meget spennende eksempler på hvordan morgendagens baderom kan utformes, sier J. Tharaldsen, trendanalytiker i Modena Gruppen.

Hun betegner badene som svært ulike i utformingen.

–  De har kombinasjoner av materialer, farger og innredning som gjenspeiler markedet og peker mot nye trender, sier Jorunn.

De har ikke stort mer enn sin faglige bakgrunn til felles. Ellers er produktdesigner Birgit Torkildsby, interiørarkitekt Murad Khan og arkitektstudent Anna Olette Tangen like ulike som du og jeg. De har ulike preferanser og sine egne ideer når det kommer til materialbruk, farger og design.

 

De tre fikk frie tøyler til å plukke fra Modenas rikholdige produktutvalg og sette sammen sine drømmebad.

Eksklusivt: Murad Khan viser fram et bad med stramt design, dempede flater og eksklusive løsninger.

Lekent: Birgit Torkildsby liker å leke med farger og form og kombinerer gjerne mange ulike materialer.

Funksjonelt: Anna Olette Tangens baderom er funksjonelt og praktisk, med rimelige og likevel smakfulle løsninger.

– Vi valgte deltakerne bevisst fordi de representerer ulike stilarter. De ble utfordret til å tenke nytt og vise oss hvordan et moderne og tidsriktig bad kan se ut. Vi har tidligere forsøkt oss på et liknende opplegg, og vi var så fornøyd med resultatet at vi gjentar suksessen, sier Jorunn og legger til:

– Vi i Modena har ambisjoner om å være en trendsetter innenfor interiørdesign og baderom. Vi ønsker å være et hestehode foran våre konkurrenter når det gjelder å tenke nytt. Samarbeidet vårt med spennende interiørarkitekter og designere sørger for at vi er best i klassen når det gjelder å forutsi hvordan fremtidens bad vil se ut, sier Jorunn.

De tre baderommene er utstilt på Modenas Showroom på Alnabru i Oslo.

Murad Khan - Bad

Murad Khan - detaljer

Årets deltakere:

Anna Olette Tangen (24); sisteårsstudent ved Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo. Har også jobbet som fotograf. Elsker å designe rom som får folk til å trives og fungere godt sammen.

Murad Khan (33) Utdannet interiørarkitekt ved Universitetet i Bergen (UiB), jobber hos Ramsøskar Interiørarkitekter. Khan har bl.a. designet messestands for NHO i Milano og New York.

Birgit Torkildsby (47); utdannet produktdesigner, driver egen virksomhet hvor hun tar interiør- og stylingsoppdrag for bedrifter og privatpersoner. Har sju års erfaring som kreativ leder i Borge, en av Norges største leverandører av tapet og interiørtekstiler.

Fv. Murad Khan, Anna Olette Tangen og Birgit Torkildsby