Trendbad

Bonytt har i samarbeid med Modena Fliser designet 3 trendbad

JT_BN_3bad_11_blogg

«Badet er et praktisk og funksjonelt rom, likevel er dette også det første rommet en møter om morgenen og det siste en ser før en går til sengs. Vi ønsker at baderommene skal handle om atmosfære og velvære, og ikke bare være et teknisk og praktisk rom. Vi tilbringer mer tid på baderommet enn før og ønsker ofte sitteplass, enten til å lakke neglene eller som et sted å slenge fra seg morgenkåpen.

Man trenger ikke bare velge en flis. I noen av disse baderommene vi satte opp hos Modena Fliser har vi fem forskjellige fliser. Overflatene bidrar også til å møblere rommet. Kombiner gjerne flis med malte flater, det er gøy! I tillegg er det enkelt å endre utrykk ved å bare male over dersom man er redd for å bli lei fargen.

Det er kostbart å bygge og renovere et baderom, så hvorfor ikke ivareta det visuelle og selve atmosfæren i tillegg til alt det praktiske. Velg flisene med omhu. Ikke bare fordi de er praktiske og skjuler støv, men fordi de gjør noe med atmosfæren.» anbefaler Aina og Tahani.

Badene er satt opp i sin helhet i det nye inspirasjonssenter i avdelingen Modena Alnabru. Mindre utstillinger er å finne i avdelingene Sørlandsparken, Flisgiganten, Ålesund, Forus, Bryne, Egersund, Bergen-Åsane og Trondheim. Ta en tur innom, og få med deg trendbadbrosjyren!

Bonytt er Norges største interiørmagasin og presenterer et stilsikkert mangfold av bolig- og interiørstoff. Magasinet viser nyheter og trender og gir praktiske tips, råd og ideer innen bolig og interiørstoff. Det redaksjonelle innholdet er forankret i norsk virkelighet, men med et sideblikk på det nyeste innenfor internasjonale trender og design.

Designerene

Designer Aina og TahaniInteriørdesignerene Tahani Aiesh og Aina Sollie Steen fikk oppgaven og sette sammen de tre ulike badene. Resultatet av at disse to fikk boltre seg fritt i Modenas produktsortiment ser dere nå i siste utgave av Bonytt. Filmen er produsert av A Studio AS

Les hele artikkelen her: Bonytt_trendbad