Arkitektens baderom

Når arkitektene selv skal ha baderom vies det mye tid og omtanke til detaljering. Som vist i dette prosjektet klarer arkitektene å skape en helhet gjennom en nedtonet og lun fargepalett, samtidig som badet framstår luksuriøst gjennom sine valg av materialer. Nedenfor er en liten beskrivelse fra arkitektene om selve materialpaletten:

På gulv er det benyttet Wickelmans 100x200mm i fargen Red, med fuger i fargen Anthracite fra Mapei. På vegg veksler det fra Winckelmans Ontario 50x50mm opp til brystningshøyde, og Wickelmans White 50×50 på resterende. Fuger i fargen Caribbean. Som benkeplate, og i hylle i dusj, er det brukt slipt kalkstein type Jura Grey. Frontene er av bambus kryssfiner og servantarmatur er fra Vola. På veggene er det montert håndkleholdere fra dline sin Knud Holschers kolleksjon. Dusjveggen er av herdet frostet glass, festet med børstet u-profil.

  • Winckelmans

    Winckelmans fargede fliser fås i et stort utvalg formater og størrelser i gjennomfarget porcellanato kvalitet. Serien består av hele 32 farger, 12 ulike formater og størrelser fra 1,2-20cm. Med denne allsidige og delikate serien kan man utfolde seg fritt og legge unike mønstre.