Peiser, ovner, innsatser, m.m.

Vedovner og innsatser

 • Peis

  PEIS

  Over tid har ildstedet endret status. Det er ikke lenger kun en varmekilde, men en sentral del av interiøret. Våre peiser er designet med rene linjer og flammene i fokus. Med et bredt sortimen...

  Se Peis
 • Peisinnsats

  PEIS- INNSATS

  En peisinnsats er til for å bygges inn akkurat slik som du ønsker. Som regel kommer peisinnsatsene forberedt for friskluftstilkobling og røykuttak.

  Se Peisinnsats
 • Tilbehør ovn/peis

  TILBEHØR OVN OG PEIS

  Finn det du trenger for å gjøre ildstedet komplett hos Modena Fliser!

  Se Tilbehør ovn/peis
 • Utepeis

  UTEPEIS

  Utepeisene du finner hos Modena Fliser er komplette og ferdige til bruk. Enkle å montere og gir god varme.

  Se Utepeis
 • Vedovn

  VEDOVN

  Modena fører ett bredt sortiment av ovner og peiser ifra kjente kvalitetsleverandører. Vi har i Norge brukt vedovner i lang tid. Etterhvert har blitt stilt helt andre krav til miljø, design ...

  Se Vedovn

Et ildsted blir ofte boligens hjerte. Men skal ovnen eller peisen være det sentrale stedet i stua, til nødvendig oppvarming i gangen, eller til hygge på kjøkkenet. Tenk også på profilen i hjemmet. Søker du en hjemmekoselig løsning eller en ren designinspirert stil?

For å få maksimal glede og nytte av ovnen eller peisen, er det viktig med riktig form, utseende og størrelse. Tegn gjerne en skisse av rommet med pipe, brannmur og møbelplassering. Det kan også være nyttig å ta bilder av rommet som peisen skal stå i, og ta den med til oss.